- By Simon Staffeldt Schou

Succesfuld Fynsk Forsvarsdag

Hvordan bliver man leverandør til Forsvaret?

Det var temaet for Fynsk Forsvarsdag, der blev afholdt d. 2. oktober 2024.

Fynsk Forsvarsdag
Der var næsten fuldt hus, da der blev afholdt Fynsk Forsvarsdag hos SIMAC i Svendborg

Til heldagsarrangementet var der oplæg fra en række offentlige offentlige myndigheder som Udenrigsministeriet, Forsvarskommandoen, Forsvarsministeriets Materiel og Indkøbsstyrelse og Erhvervsstyrelsen.

Sydfynsk Forsvarsdag
Blandt oplægsholderne var der både private og offentlige aktører. Her er det kommandør Søren Kjeldsen, Chef for Styringsafdelingen i Forsvarskommandoen, der fortæller om, hvordan fremtidens forsvar tegner til at se ud

Derudover holdt et bredt udvalg af private virksomheder som Odense Robotics, UXV Technologies, Engbakken Group, FORCE Technology, NextGen Robotics, DanaDynamics, SH Defence m.fl. oplæg.

Fynsk Forsvardag
I pauserne mellem oplæggene var der rig mulighed for at netværke og stille spørgsmål til indlægsholderne

Repræsentanterne fra de mange danske virksomheder, der deltog i arrangementet, havde i pauserne rig mulighed for at netværke og stille spørgsmål til oplægsholderne.

Bag Fynsk Forsvarsdag, der blev afholdt hos det helt nyopførte SIMAC – Svendborg International Maritime Academy, stod Erhvervshus Fyn, CenSec, BlueTech Center, Odense Robotics, TEKNIQ Arbejdsgiverne, Udenrigsministeriet og InterForce Region Syddanmark.

Fynsk Forsvarsdag
Bag Fynsk Forsvarsdag stod bl.a. InterForce Region Syddanmark

Tak til alle, der deltog i dagen!