- By Anton Rask Hauge Steffensen

PowerCon hædret med InterForce-skjoldet for deres støtte til Forsvaret

PowerCon, en førende virksomhed inden for vedvarende energiløsninger, blev i dag hædret med InterForce-skjoldet som anerkendelse for deres aktive støtte til Forsvaret og Hjemmeværnet. Ved et besøg hos PowerCon overrakte InterForce-ambassadør Allan Buus skjoldet til virksomhedens direktører, Søren Bunch og Peter Castberg Knudsen.

PowerCon har igennem deres arbejde vist stærkt engagement i det danske samfund, ikke kun ved at levere banebrydende energiteknologi, men også ved at understøtte Danmarks sikkerhed. Ambassadør Buus udtrykte stor glæde over at besøge en virksomhed, der værdsætter de værdier, som Forsvaret står for, og som aktivt bakker op om reservestyrken..

“PowerCon er en virksomhed, der ser værdien i at støtte vores soldater og frivillige, der gør en forskel både herhjemme og ude i verden. Det er denne form for samarbejde, vi hylder med InterForce-skjoldet,” sagde Buus under ceremonien.

Med skjoldet cementerer PowerCon deres status som en virksomhed, der tager samfundsansvar alvorligt, og som er med til at sikre Danmarks sikkerhed. Virksomheden har både ansatte der er aktive i beredskabet og i reserven.

Tak for støtten!