- By Anton Rask Hauge Steffensen

Energi Viborg modtager InterForce-skjoldet

Fra højre: Oberst Peter Fausing, CEO Energi Viborg Mette Urup og Direktionssekretær/HR Dorte Danielsen

Tirsdag den 17. september kunne InterForce-ambassadør, oberst Peter Fausing, overrække InterForce-skjoldet til Energi Viborg for deres støtte til dansk forsvar og beredskab. Skjoldet blev modtaget af CEO i Energi Viborg, Mette Urup.

Energi Viborg er et lokalt forankret multiforsyningsselskab med adresse i Viborg, der leverer strøm og vand til boliger og erhverv – primært i Viborg kommune. Derudover har Energi Viborg ansvaret for gadelys og trafiksignaler samt transport og behandling af spildevand i hele kommunen.

Energi Viborg er en koncern med 6 datterselskaber, hvor moderselskabet Energi Viborg A/S er 100 % ejet af Viborg Kommune. I Energi Viborg arbejdes der miljøbevidst og fremtidsorienteret, f.eks. ved at tage del i at udvikle og anvende alternative energiteknologier og ved at gennemføre forskellige tiltag til fremtidssikring af grundvandet.

“Som multiforsyningsvirksomhed er sikkerhed prioriteret meget højt, og vi har derfor valgt at bakke op om InterForce. Dels ser vi det som meget vigtigt at støtte det danske forsvar og beredskab, og dels håber vi, at både vi og InterForce kan drage nytte af et samarbejde”.

Tak for støtten!